17 SEPTEMBER 2022

Primeur TheaterTaptoe Waalwijk pas in 2022

Met pijn in het hart gaat Taptoe Waalwijk op 18 september ook dit jaar niet de daverende start maken die het zich gewenst had. De beperkende coronamaatregelen dwingen de organisatie het evenement nogmaals een jaar op te schuiven. Hiermee sluit het Waalwijkse evenement aan bij de trend in taptoe Nederland waarbij vrijwel alle taptoes van het najaar verplaatst worden naar het volgende kalenderjaar.

Zoals waarschijnlijk iedereen, had ook voorzitter Jan van Dijk van Stichting Taptoe Waalwijk dit jaar graag weer snel terug willen keren naar het ‘normale’ leven. “De stichting was daarom volop bezig om, ondersteund door enthousiaste sponsoren, het mooie Raadhuisplein van Waalwijk een avond lang te vullen met marsmuziek en theater om zo onze herwonnen vrijheid te vieren”. Jan vervolgt; “Helaas mogen de marchingbands en showkorpsen nog steeds niet normaal repeteren waardoor ze hun muziek en showfiguren niet kunnen oefenen. Ook is het nog steeds onduidelijk of, en op welke manier, de beoogde 1.200 tribuneplaatsen gevuld mogen worden”.

Een goede start is het fundament om verder te bouwen
De stichting heeft de ambitie om er gelijk vanaf de eerste editie een daverend succes van te maken. Met mooie representatieve beelden en beoordelingen als eindresultaat. Alleen dan boeien we het publiek en kunnen we rekenen op steun van sponsoren voor toekomstige edities. Vooral dat laatste is nodig om het evenement gratis aan te kunnen bieden aan het Waalwijkse publiek. De Theater Taptoe Waalwijk wil bijdragen aan de promotie van de stad en hoopt natuurlijk ook dat de deelnemende bands uit heel Nederland samen met hun publiek de TheaterTaptoe als een succesvol en vernieuwend evenement gaan ervaren met het uitgelichte Waalwijkse Raadhuisplein als een fantastisch podium en decor. 

TheaterTaptoe Waalwijk wordt doorgeschoven naar 17 september 2022. Dan willen we alsnog dit mooie nieuwe, en voor Nederland unieke, evenement gratis aanbieden aan het Waalwijkse publiek.

Posted in: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.