PREMIERE SCHUIFT DOOR

De eerste editie van Theater Taptoe Waalwijk laat wat langer op zich wachten. De richtlijnen vanuit de overheid met betrekking tot evenementen heeft ons moeten besluiten de premiere van de taptoe door te schuiven naar 2021. Jammer, maar… Het geeft de organisatie de kans om nog beter voor te bereiden en er echt iets bijzonders van te maken. De vrijwilligers van het stichtingsbestuur gaan in elk geval door!

KORPSEN VASTGELEGD

Met plezier kunnen we berichten dat we inmiddels vier show- en marchingbands hebben gecontracteerd voor de eerste editie van Taptoe Waalwijk:
– Cornu Copiae Waalwijk
– Deltaband Vlissingen
– O&V Nuenen
– Floraband Rijnsburg

Deze korpsen zullen de basis zijn van de programmering die verder compleet gemaakt zal worden met acts op gebied van muziek, dans, theater en kleinkunst.

KORPS SPONSOR IN BEELD

Graag stelt de korpssponsor van Show- and Marchingband Cornu Copiae Waalwijk zich voor: 

“Interieurbouw Heusden is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven, instellingen en particulieren. Twee van onze medewerkers zijn actief voor Show en Marchingband Cornu Copiae Waalwijk en één daarvan is actief in de organisatie van de Taptoe. We zien het enthousiasme als ze praten over de muziek en de taptoe. Als bedrijf steunen wij graag onze mensen met hun vrijetijdsbesteding! Met onze bijdrage kunnen vele mensen op 26 september hier van genieten.”
https://www.interieurbouwheusden.nl/

DANK JE WEL RABOBANK

Voorzitter Jan van Dijk kan terug kijken op een geslaagde pitch bij de Stimuleringscommissie van de Rabobank Langstraat. Zijn enthousiaste verhaal heeft geleid tot een tweejarige financiële ondersteuning. Dank daarvoor!

De belangrijkste pijlers voor Taptoe Waalwijk:
> Stichting Taptoe Waalwijk is ambitieus én realistisch. 
> Een mooi evenement in Waalwijks centrum voor een breed publiek
> Verbinding met meerdere partijen in de Waalwijkse samenleving
> Traditie, taptoe en theater worden één!

WAAAUW...

ER KOMT EEN NIEUW EVENEMENT AAN!

Op zaterdag 26 september 2020 start om precies 20 uur
is de eerste Taptoe Waalwijk op de markt. Ben jij er bij?